Quiz - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Yvon en Jan Schedler/Witjes - WaarBenJij.nu Quiz - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Yvon en Jan Schedler/Witjes - WaarBenJij.nu

Quiz

Blijf op de hoogte en volg Yvon en Jan

06 September 2014 | Nederland, Groningen

Hoeveel bekende/beroemde Japanners kennen jullie? Wij komen slechts op 4 mensen, waarvan 2 sporters. Wij hopen dat jullie breder ontwikkeld zijn en horen graag van jullie ☺!
Wij krijgen al kritiek op onze site: schrijven te kort en voegen geen foto's toe. Tot op heden moet alles via mijn telefoon en dat schrijft niet makkelijk en bovendien kan ik onze camera er niet op aansluiten. Binnenkort misschien een pc te vinden in Hiroshima, desnoods weer in een hoerenkast.
Maar eerst zijn wij erg benieuwd naar jullie kennis op het gebied van beroemde Japanners.

• 10 September 2014 - 14:48

Manfred:

Akihito, Mike Havenaar, Nishikori, Shimizu........uuhhh Sumo! Of telt die laatste niet mee?
    Oh ja, Honda van AC Milan en ooit VVV. Dat zijn er al vijf, waarvan vier sporters. Selectieve kennis dus.